Невиліковно хворий Брюс Вілліс уперше став дідусем: фото немовляти

Старша донька американських акторів 68-річного Брюса Вілліса та 60-річної Демі Мур 34-річна Румер Вілліс уперше стала мамою.

18 квітня акторка народила доньку, пологи відбувалися вдома. Із шанувальниками радісною звісткою Румер поділилася в Instagram лише зараз.

“Ти чиста магія. Народилася вдома, у вівторок. Ти більше за усе, про що ми будь-коли мріяли”, написала вона, запостивши першу світлину новонародженої.

Батьки назвали дівчинку Луетта Айлі Томас Вілліс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невиліковно хворий Брюс Вілліс відсвяткував із дружиною 14 років шлюбу

Зірковий дідусь поки що публічно ніяк не відреагував на радісну новину. А ось бабуся Демі Мур та друга дружина Вілліса ексмодель 44-річна Емма Гемінґ уже привітали молоду родину із поповненням.

“О Божечки! Ми вже страшенно її любимо”, написала Гемінґ, імовірно, маючи на увазі свого чоловіка та новоспечених тітоньок Луетти.

Румер Вілліс розсекретила свою вагітність у грудні. Радісною новиною про майбутнього первістка жінка поділилася у фотоблогу, запостивши серію своїх чорно-білих світлин із округлим животиком. Поруч із вагітною позував також її бойфренд, музикант Дерек Річард Томас.

У Брюса Вілліса і Демі Мур є троє спільних доньок 34-річна Румер, 31-річна Скаут та 28-річна Таллула. Пара була разом 13 років. 2000 року актори розлучилися, але Мур із Віллісом залишилися у теплих стосунках: вони часто зустрічаються усією родиною на посиденьках.

У вже хворого на афазію Вілліса лікарі діагностували лобно-скроневу деменцію. Афазія це розлад, який найчастіше викликається інсультом. Також він може бути викликаний травмою голови або, в рідкісних випадках, неврологічним захворюванням. Симптоми хвороби можуть впливати на мовлення, розуміння та здатність читати. У деяких випадках афазію можна лікувати за допомогою логопедії.

Вілліс із Гемінґ одружилися 21 березня 2009 року. Подружжя виховує двох спільних доньок: Мейбел Рей та Евелін Пенн.