Данілов розповів про реальні можливості Росії виробляти ракети

Росія останнім часом випускає менше ракет по Україні. Це свідчить про їх нестачу.

Загарбники нині не мають можливостей виробляти достатню кількість високоточного крилатого озброєння. Про це в ефірі національного телемарафону заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, передає Gazeta.ua.

За його словами, міжнародні санкції та інші чинники впливають на те, що ворог зараз не може накопичити великі обсяги озброєнь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Ви це побачите”: Данілов висловився про початок контрнаступу

“Вони потроху виробляють ракети. Але не з тими темпами, якими вони їх втратили на території нашої країни. У них їх лишилось обмаль”, сказав Данілов.

Він додав, що це не означає, що українці повинні розслаблятися. Маємо розуміти, що існує реальна небезпека з боку Росії.

Ворог, за словами Данілова, має шанс накопичити певну кількість ракет для того, аби потім використовувати його для ударів по Україні або оборони під час контрнаступу Збройних Сил.

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов просить політиків уникати “проросійської миротворчості”. Натомість закликає дати Україні більше зброї.

У Силах оборони України не виключають, що російські загарбники до 9 травня можуть завдати масованих ударів по Україні або вдатися до інших провокацій. Тому українцям не слід нехтувати сповіщеннями про повітряну тривогу.