“Ви це побачите”: Данілов висловився про початок контрнаступу

Хоча питання про термін початку контрнаступу ЗСУ є закритим й обговорюється у вузькому колі, українці побачать, коли операція розпочнеться.

Українські війська нині готуються до звільнення територій. Про це в ефірі національного телемарафону розповів секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Росія готується до нашого контрнаступу на трьох напрямках” Павло Лакійчук

Він не виключає, що російські війська з покращенням погоди також можуть піти в наступ. За словами Данілова, план контрнаступу доступний обмеженому колу людей. Деталі про час та місце його початку закриті. Такою інформацією володіють не більше трьох-п’яти осіб.

“Коли почнеться, ви все це побачите. Ми з вами розумітимемо, що почалося те, чого ми очікували. Де, коли ‒ це питання на сьогодні абсолютно закрите. Майте це на увазі”, ‒ наголосив Данілов.

Він також додав, що останніми часом постачання зброї в Україну пришвидшилося. Це також впливає на підготовку до контрнаступу.

Майбутній контрнаступ Сил оборони України буде досить потужним. Захисники можуть піти вперед в кінці травня-на початку червня. Таку думку висловив ексдиректор Центрального розвідуправління, колишній командувач сил Сполучених Штатів Америки і НАТО в Афганістані Девід Петреус.

Майбутній український контрнаступ поверне “достатні обсяги” територій. Україна зараз наближається до знакової битви у своїй новітній історії. Про це розповів начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.