Кому квітень приготував особливі подарунки наостанок – гороскоп на 26 квітня

26 квітня Тельці та Водолії відкриють у собі суперздібності. Ви легко передбачатимете, що і кого чекає у найближчому майбутньому. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Відмовтеся від обтяжливих обов’язків, – говорить астрологиня. Зробіть вибір на користь роботи, яка вам подобається. Особисте життя буде в епіцентрі уваги оточуючих. Щось приховати навряд чи вдасться. Знайомі надокучатимуть з пропозиціями познайомити вас з кимось. Ввічливо відмовтеся. Надокучатимуть головні болі через метеозалежність. Середа день порозуміння й примирення. Пробачайте близьким старі образи. Не час думати про кар’єрне зростання. Перешкод на цьому шляху буде надто багато. Виходитимуть з ладу смартфони та комп’ютери. Придбання нових телефонів чи ноутбуків відкладіть до вихідних. Квітень готує особливі подарунки для Левів, Козерогів і Близнюків. Чекайте на цікаві пропозиції та запрошення”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Купуючи речі, дбайте про їхню практичність. Не витрачайте гроші на те, що носити не плануєте. Через перевтому можливі запаморочення. Пильнуйте за самопочуттям.

Телець (21 квітня 20 травня)

Справи добре підуть у середу. Не намагайтеся будь-що сподобатися тим, хто запав вам у серце. Відмовтеся від татуювання та пірсингу. Шкіра погано загоюватиметься.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Дратуватимуть деякі риси характеру людей, якими раніше захоплювалися. Пам’ятайте, ніхто не ідеальний. Зачекайте з вибором партнера. Перше побачення розчарує.

Рак (22 червня 22 липня)

Багато хто побачить світло в кінці тунелю. Але зараз не час приймати ключові рішення і запускати нові проєкти. Плануйте. Навантажте другу половину травня. Це сприятливий період для початку нового бізнесу.

Лев (23 липня 23 серпня)

Не дозволяйте зміні погодних умов перебити ваші плани. Знайдіть спосіб покращити настрій і вчасно завершити усі робочі моменти. Зароблені гроші надійдуть вчасно. Матеріальне становище покращується.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Ви знаходитиметеся на перехресті. Вибір, куди рухатися далі, приймайте у травні. Це час змін на краще. Зароблені гроші важко буде отримати на руки. Не обіцяйте комусь дати у борг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому останній тиждень квітня принесе багато грошей і шалену любов гороскоп на 24-30 квітня

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Отримаєте цікаві фінансові пропозиції. Але пристати на них краще у четвер. Вихідні багатьом доведеться провести на роботі. Навантаження на гаманець зростає. Ревнуватимете коханих до їхніх друзів. Не поспішайте з висновками.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Прислухайтеся до інтуїції. Вона підкаже, як поводити себе у критичній ситуації. Не тримайте у собі тривогу. Позбутися нав’язливих думок допоможе сміх. Подивіться улюблену комедію. Розмова з дітьми не складеться. Надмірна турбота нашкодить.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Будете надміру дратівливими. Здаватиметься, що всі навколо хочуть завадити вашим планам. Не час оголошувати комусь війну. Навчіться слухати інших, тоді й самі будете почутими. Дійте, як підказує розум і совість. Швидко набиратиметься зайва вага.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Вставайте раніше і одразу беріться за роботу, тоді день пройде плідно. Доходи від цього рахуватимете на початку травня. Вам легко вдаватиметься навчання та кулінарія. Дивуйте коханих стравами за новими рецептами.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Гроші надходитимуть стабільно і вчасно. Утримайтеся від незапланованих витрат. Вечори будуть багаті на знайомства. Є шанс зустріти не одну цікаву людину, з якою буде приємно підтримувати стосунки. Коханої половинки серед них не буде.

Риби (21 лютого 20 березня)

Кінець місяця порадує заробітками. З головою поринете у власні справи. Кохані помітять, що ви не в змозі багато часу приділяти родині. Не соромтеся просити про допомогу.

Астрологиня приголомшила прогнозом на травень і назвала знаки, які почуватимуться справжніми щасливчиками.