У Буданова закликали цивільних росіян не йти на парад 9 травня

Представник Головного управління воєнної розвідки Андрій Юсов радить цивільним росіянам не йти на парад 9 травня.

Також рекомендує триматися якомога далі від військової техніки і в інші дні. Відповідне попередження озвучив в коментарі Obozrevatel.

За його словами, Україна та воєнна розвідка володіють усією інформацією про всі заходи росіян на 9 травня. Включно з заходами з безпеки, маршрутами та розсадженням охорони “головних військових злочинців РФ”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська розвідка пояснила, чому в РФ скасовують марші “Безсмертного полку”

“Звичайно, якщо говорити про якісь акценти чи поради, то, думаю, що пересічним росіянам, цивільним, мирним жителям, які не пов’язані з військовими злочинцями, які не пов’язані з військовими злочинами та агресією Росії проти України, варто всі дні уникати присутності та знаходження поряд із військовими злочинцями і поряд із військовими об’єктами. Які можуть використовуватися в агресії так званої Російської Федерації проти України”, заявив Юсов.

Він запевнив, справедливе покарання знайде військових злочинців РФ будь-коли.

Керівники кількох російських регіонів, які межують з Україною, а також тимчасово окупованого Криму оголосили про скасування зазвичай гучних військових парадів 9 травня. Це можуть неоднозначно сприйняти в російському суспільстві, зазначають у міноборони Великої Британії.

За словами гауляйтера Криму, скасували також святкові демонстрації на 1 травня та хода “безсмертного полку”.