Данилко висловився про Руслану та скандал навколо Євробачення-2023

Український шоумен Андрій Данилко не розуміє, чому співачку Руслану не покликали заспівати на шоу Євробачення-2023.

Артист нагадав, що реперка Alyona Alyona не представляла Україну на Євробаченні, проте її покликали до Ліверпуля. По це Данилко сказав в інтерв’ю УНІАН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто з українських зірок поїде на Євробачення

“Я не розумію, як проходив цей відбір. Принцип який? При всій повазі. Я не розумію, чому є Alyona Alyona, а немає Руслани? Повинна ж бути якась схема. Хоча, як на мене, хай всі беруть участь”, – визнав Данилко.

На думку Данилка, організатори могли не покликати Руслану, адже захотіли додати у програму щось нове.

“Наскільки я чув, то Руслану запрошували на якісь заходи в рамках Євробачення. Вони ж не можуть одне і теж показувати кожного року. Звичайно, ти виграла у 2004 році. Звичайно, всіх не можуть, напевно запросити. Але мені дуже незрозуміло, це коли беруть участь люди, які до цього не мали жодного відношення. А ті, які мали відношення, м’яко кажучи, привезли Євробачення в Україну, вони не беруть участь. Для мене це дивно”, – пояснив Данилко.

Артист пригадав, як у 2017 року, коли Україна приймала конкурс, його також не запросили виступити, а відзняті з ним ролики не взяли в ефір. Тоді він вирішив, що не буде напрошуватися. Нині ж Данилка запросили до Ліверпуля.

Співачку Руслану Лижичко, яка стала першою переможницею пісенного конкурсу Євробачення від України, не запросили на цьогорічне шоу.

Її лише зняли в масовці з українською молоддю біля “Золотих воріт” в Києві, і це відео буде продемонстровано на Євробаченні.

Водночас оргкомітет заявив, що співачка все ж буде задіяна в низці форматів.