Усик розповів, про що говорив із Зеленським

Боксер Олександр Усик розповів про зустріч із президентом України Володимиром Зеленським.

Їх розмова тривала 45 хвилин і стосувалася переважно діяльності платформи UNITED24, амбасадором якої є Усик. Про це спортсмен розповів на YouTube каналі “Київський торт”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Українці це світло для всього світу” – Усик і Parimatch зі сцени Web Summit 2022

“Тепло було. Мені здається, що для нього була 45-хвилинна перерва. Посміхаючись, він запитав, як діти, як сім’я. Чи спортсмен Володимир Олександрович? Він тренується щодня. Я думаю, що він більше з нами поспілкувався б, але після цього вже чекали якісь люди. Ми поговорили про подальшу роботу нас, послів, і платформи взагалі”, розповів Усик.

Усик поєднує свою основну роботу із благодійністю: займається відбудовою житлових масивів, збором коштів для українців та морально підтримує дух військових, які лікуються від поранень у госпіталях. Саме вони вмовили Олександра погодитись на реванш проти Джошуа, у якому українець у підсумку й переміг.

У травні 2022 року президент Володимир Зеленський підписав указ щодо ініціативи створення національного бренду United24 для об’єднання зусиль міжнародних партнерів у підтримці України.

Фандрейзингова платформа United24 стала “єдиним вікном” для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян з метою підтримки України, зокрема за такими напрямами: допомога Збройним силам, гуманітарна, медична допомога і допомога дітям, відновлення інфраструктури, цифрова та інформаційна протидія збройній агресії.