“Найкращі емоції, коли ціль уражена”: Залужний показав роботу артрозвідників

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний показав роботу артилерійської розвідки, яка цілодобово протистоїть ворогу вздовж усієї лінії фронту.

В ефективній взаємодії з іншими підрозділами ЗСУ артрозвідники перетворюють ворожу техніку на металобрухт. Відео роботи артрозвідників він опублікував у Telegram.

Як розповіла на відео Шарлотта, командир екіпажу безпілотного авіаційного комплексу розвідки та коригування вогню артилерії “Фурія”, їхня робота виявлення цілі, коригування та ураження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залужний показав, як б’ють “еліту” російської армії

“Можемо літати і вдень, і вночі. Все залежить від погодних умов та ворожого РЕБ. Можемо виконати будь-яке завдання, яке ставить командування”, сказала вона.

За її словами, щоденна праця, постійний аналіз виконаних завдань та обмін досвідом з іншими аеророзвідниками піднімають професійний рівень підрозділу, а це, в свою чергу, дозволяє ефективно працювати та знищувати окупантів.

“Найкращі емоції, коли ціль уражена”, додала вона.

Російські окупанти встановили шість ешелонів оборони в міській бухті Севастополя.

Вони патрулюють з кораблів і вертольотів і навіть задіяли бойових дельфінів. Про це розповів OSINT-аналітик, який веде Twitter-акаунт HI Sutton.

Після успішної атаки ЗСУ на севастопольський порт у жовтні 2022 року біля входу в бухту розмістили бонові загородження. Встановили перед входом два шари плавучих сіток, перекрили частину проходу шістьма баржами.