Зеленський провів засідання Ставки: які теми обговорили

У вівторок, 25 квітня президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.

Під час засідання актуалізували інформацію щодо ситуації на полі бою, зокрема на найскладніших напрямках. Про це глава держави повідомив у Telegram.

“Командувачі оперативно-стратегічних угруповань військ “Хортиця”, “Таврія”, “Одеса”, “Північ” доповіли про перебіг бойових дій на ділянках фронту в межах їхньої відповідальності. Кожен із напрямків оборони України є важливим. Не маємо права, щоб Україна мала слабкі місця”, повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський показав нові фото воєнної України та її героїв

Зеленський повідомив, що також підбили підсумки та розглянули результати чергової зустрічі у форматі “Рамштайн”.

“Україна та її сили оборони безупинно стають сильнішими. Але маємо прискорювати темпи постачання зброї, адже кожен день затримки це життя наших бійців”, наголосив він.

Також обговорили перебіг комплектування особовим складом і технікою новостворених бригад.

“Бійці мають бути забезпечені всім необхідним задля найякіснішого виконання завдань командування з наближення нашої перемоги. Слава Україні!”, резюмував президент.

Триває 426-та доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Основні зусилля ворог і далі зосереджує на веденні наступальних дій на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Підрозділи ЗСУ протягом минулої доби відбили 43 атаки противника на зазначених ділянках фронту.

Найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар’їнку. На Бахмутському напрямку ворог продовжує вести наступальні дії. Тривають важкі бої за місто Бахмут.