Кому травень допоможе змінити життя на краще – любовний прогноз

Травень буде багатим на шлюби та хрестини. Сімейне життя допоможе багатьом переосмислити своє призначення і розібратися з власними цілями. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Затяті холостяки одружуватимуться і зважаться на батьківство, – говорить астрологиня. Це час освідчень. Люди зізнаватимуться у коханні посеред вулиці, в поїзді та літаку. Любов надихатиме на подвиги і додаватиме віри, що попереду кращі часи. Не варто реєструватися на сайті знайомств, якщо вам нудно і бажаєте пригод. Вже після першого побачення зрозумієте, яку дурницю утнули. Зосередьте увагу на роботі, а не на тому, які перипетії відбуваються у житті друзів та колег. Інакше перетворитеся на пліткаря і наживете ворогів. Ваша сім’я стає більшою. Про вагітність та поповнення у родині сповістять доньки та невістки. Ракам, Левам, Стрільцям і Козерогам цей місяць допоможе змінити життя на краще”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Знайдете щоденники коханих. Не смійте їх читати. Це образить милих. Багато сокровенного вони розкажуть вам самі. Не дозволяйте собі заводити інтриги на стороні. Кохані дізнаються про зраду першими. На пробачення годі сподіватися.

Телець (21 квітня 20 травня)

Розмови про шлюб дратуватимуть коханих. Ваші бажання поки розходяться. Але це не привід сваритися. Почуття взаємні. Дайте їм більше часу для роздумів.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Життя вимагатиме від вас швидких рішень. Не відкладайте на завтра те, що можна вирішити сьогодні. Самотні мають шанс закохатися. Ці почуття будуть взаємними.

Рак (22 червня 22 липня)

Не намагайтеся заробити якомога більше грошей, працюючи у нічні зміни, вихідні та родинні свята. Ризикуєте втратити увагу коханих, якщо надовго зникатимете з дому.

Лев (23 липня 23 серпня)

Ви легко закохуватиметеся і підпадатимете під вплив інших. Менше розповідайте про інтимне родичам і друзям. Їхні поради і настанови можуть тільки нашкодити.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Романтику у ваше життя принесуть нові залицяльники. Ходіть на побачення, закохуйтеся та зважуйтеся на переїзд до коханих. Не варто планувати поповнення у родині. Цим питанням краще зайнятися у червні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Життя цих трьох знаків змінить сонячне затемнення гороскоп на 17-23 квітня

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Ви часто зникатимете з дому і багато часу проводитимете в соцмережах. Кохані можуть запідозрити вас у зраді. Наберіться терпіння. Скоро партнери самі зрозуміють, що ревнощі безпідставні.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Може закрутитися службовий роман. Але загравання колеги щодня все більше дратуватимуть. Не поспішайте влаштовувати особисте життя. Цього місяця життя зводитиме вас з потрібними людьми. Зав’яжеться міцна і надійна дружба.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Життя поставить перед вибором: укладати шлюб чи переїжджати до коханих без штампу у паспорті. Цивільні шлюбі будуть недовготривалими. Закоханим бракуватиме відповідальності і взаємоповаги.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Перевірите друзів на надійність. Усі сумнівні люди підуть з вашого життя надовго. Не буде випадкових зустрічей. Закохуйтеся, йдіть на побачення. Але зачекайте з освідченнями. Ризикуєте отримати відмову.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Поставтеся з гумором до того, що зірвуться побачення. Доля вбереже від неприємностей. Не варто погоджуватися на пропозиції служб знайомств чи весільних агентств. Підібрати пару собі можете тільки самотужки.

Риби (21 лютого 20 березня)

Забажаєте оригінальності в особистому житті. Ви жадатимете освідчення у коханні і палких поцілунків. Кохані з головою зануряться у роботу та новини. Ваші настрої рідко співпадатимуть. Але це не привід з’ясовувати стосунки. Цінуйте тих, хто поруч.

Астрологиня приголомшила фінансовим прогнозом на травень. Хто відкриє у собі суперздібності і почне заробляти більше за інших.