На турнірі WTA у Майамі дві українки з трьох подолали перше коло парного розряду

Людмила Кіченок 24 березня у парі з Оленою Остапенко з Латвії (сіяні на турнірі третіми) з рахунком 3:6, 6:1, 10:8 обіграли американок Даніель Коллінс і Пейтон Стірнс.

Того ж дня Калініна в парі з Іриною-Камелією Бегу з Румунії грали проти японок Сюко Аоями й Ени Сібахари і здобули перемогу з результатом 3:6, 6:1, 10:6.

Напередодні намагалася пробитися у друге коло парного розряду і Надія Кіченок, але її перший матч із новою партнеркою, Софією Кенін із США, завершився поразкою. З рахунком 3:6, 7:6, 13:15 вони поступилися американці Ніколь Мелікар-Мартінес й австралійці Еллен Перес.

У другому колі Калініна і Бегу зіграють проти китайської пари Сюй Іфань/Ян Чжаосюань (сіяні п’ятими), а Кіченок і Остапенко – проти росіянок Вероніки Кудерметової й Людмили Самсонової.

В одиночному розряді Miami Open стартували три українки: Калініна, Леся Цуренко і Марта Костюк. У другому колі грали Калініна й Костюк, але обидві програли: Калініна – Кенін (3:6, 4:6), Костюк – росіянці Анастасії Потаповій (1:6, 3:6).

Контекст:

Miami Open відбувається на хардовому покритті в американському Майамі. У 2023 році – з 21 березня до 2 квітня. Призовий фонд жіночого турніру – $8,8 млн.