Яка ціна епіляції лазером в Україні

Епіляція лазером ефективний спосіб видалення небажаного волосся з тіла та обличчя. Головна її перевага полягає у тривалому ефекті. Після проходження курсу, що складається з 6-12 сеансів, можна забути про набридливу волосистість назавжди. Не дивно, що ті, хто вирішив записатися на процедуру, хочуть дізнатися про ціни на епіляцію лазером в Україні. Але на це впливають різні чинники, тому давайте все розберемо поетапно.

Які види лазерних апаратів існують

Для видалення волосся застосовують різні види обладнання, що генерують вузькоспрямоване світло певної довжини. Найбільш поширені апарати:
Неодимовий (з довжиною хвилі 1067 нанометрів). Технологія відрізняється глибоким проникненням променя в шари шкіри. Впливає не лише на пігмент у фолікулі, а й на кровоносні судини, які волосяний стрижень живлять. Ідеально підходить для темношкірих та засмаглих людей.
Діодний (810нм). Добре діє на волосяний пігмент меланін і найбільш ефективний для брюнеток зі світлою шкірою.
Олександритовий (755 нм). Відрізняється поверхневою дією та рекомендується застосовувати для блондинок.
Сьогодні величезним успіхом в Україні та по всьому світу користується новітня гібридна технологія епіляції 3D лазером. Вона поєднує всі три типи світлових променів, що дозволяє досягти шкіряної гладкості в стислий термін.

Переваги новинки

Одна з переваг нової епіляції полягає в спрямованій дії лазера, впливаючи тільки на волосяну цибулину. При цьому навколишні тканини не ушкоджуються, а після обробки не з’являється почервоніння, лущення та інші негативні прояви. Також епіляція лазером 3Д має інші плюси:
безболісність апаратура оснащена системою сапфірового контактного охолодження In-Motion, завдяки якій відсутні неприємні відчуття;
індивідуальність високоінтелектуальна система пристрою автоматично підбирає налаштування для кожного клієнта відповідно до його типу шкіри, кольору волосся та чутливості;
універсальність триокластерним лазером можна обробляти будь-які ділянки та навіть чутливі.
Епіляція дозволяє позбутися до 99% небажаної рослинності. Для того, щоб підтримувати отриманий ефект, достатньо відвідати салон 1-2 рази на рік.

Яка ціна лазерної епіляції в Україні

Вартість залежить від рівня косметологічного центру та стартує від 150 гривень. Деякі відомі студії беруть гроші виключно за бренд. Але й надмірна економія може призвести до негативних наслідків. Довіряти своє тіло варто лише досвідченим косметологам, які використовують сучасну сертифіковану апаратуру. А такі послуги не можуть коштувати надто дешево.
На ціну також впливає:
обладнання, що використовується діодне, неодимове, олександритове або гібридне;
площа оброблюваної зони чим вона більша, тим дорожче коштує;
кількість сеансів одним клієнтам для повного позбавлення непотрібних волосків вистачить 5 процедур, іншим знадобиться 10-12. Багато залежить від індивідуальних особливостей організму.
Але після курсу волосся повністю перестає рости, і більше не доведеться регулярно витрачатися на дорогі бритви та засоби для депіляції.

Де зробити епіляцію

Однією з найкращих спеціалізованих мереж центрів України вважається ЕпіЛазер. Тут працюють фахівці з повноцінною медичною освітою, великим досвідом роботи та високою кваліфікацією. На сайті epilaser.com.ua можна дізнатися про актуальні ціни на епіляції лазером ELOS та 3D, прочитати відгуки відвідувачів про послуги та сам заклад.