“Усе буде гірше”: Подоляк спрогнозував долю РФ

Вигнання РФ з Європи, самогубство “русского мира” в Україні, економічна ізоляція Росі та ордер на арешт диктатора Володимира Путіна.

Такі “досягнення” РФ за час війни проти України назвав радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк. Про це він написав у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кремлі вже шукають заміну Путіну: українська розвідка про рішення Гааги

За його словами, це ‒ тільки початок.

“Чудовий “путінський план”: вигнання РФ з Європи, остаточне самогубство “русского мира” в Україні, самодискредитація та знищення російської армії, економічна ізоляція. І насамкінець як особиста “нагорода” ордер на арешт для Путіна. Сильно. Далі для РФ усе буде гірше…”, ‒ зазначив Подоляк.

Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав міжнародний ордер на арешт президента країни-агресорки Російської Федерації Володимира Путіна. Другий ордер стосується уповноваженої РФ з прав дитини Марії Львової-Бєлової.

Виданий ордер на арешт російського диктатора Володимира Путіна це чіткий сигнал елітам Росії про те, що з ними станеться. Це початок кінця РФ у її нинішньому вигляді на світовій арені, вважає радник голови Офіса президента Михайло Подоляк.