У Придністров’ї затримали ще двох причетних до “теракту СБУ”

У невизнаному Придністров’ї затримали ще двох осіб, які нібито причетні до “теракту” проти посадовців так званої республіки.

Водночас ці особи не брали безпосередньої участі у підготовці нібито зірваного силовиками регіону “теракту”, повідомляє Newsmaker.

Так званий генпрокурор невизнаного регіону Анатолій Гурєцкій розповів про затримання ще двох людей родом із Придністров’я в ефірі місцевого телеканалу.

Бюро реінтеграції Молдови запропонувало Тирасполю передати підозрюваних у підготовці теракту, щоб провести власне розслідування, але там заявили, що не збираються їх видавати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналістам “злили” план Кремля щодо встановлення контролю над Молдовою

9 березня так званий придністровський “слідчий комітет” заявив про затримання двох підозрюваних, які нібито планували “теракт” проти керівництва псевдореспубліки за вказівкою Служби безпеки України.

Згодом Гурєцкій заявив, що нібито за вказівкою СБУ в місті Бендери готувався “теракт” проти делегації ОБСЄ.

Влада невизнаного Придністров’я заявила, що на низку посадовців, зокрема так званого “президента ПМР” Вадима Красносельського, готувався замах. У підготовці “теракту” там звинуватили Службу безпеки України.

Україна не має мотивів і намірів вчиняти “теракт” у Придністров’ї. Водночас звинувачення окупантів є частиною плану Росії для нападу на Молдову, заявив радник голови Офіса президента Михайло Подоляк.