На трасі зіштовхнулись пасажирські автобуси

В Івано-Франківській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю автобуса та мікроавтобуса.

Загинула людина і щонайменше 18 осіб зазнали травм, повідомили у суботу вранці в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області.

“О 07:35 у селі Товмачик Коломийського району сталася аварія за участю мікроавтобуса Volkswagen та автобуса “Еталон”. Унаслідок ДТП загинула пасажирка Volkswagen. Станом на 11:00 до лікувальних закладів госпіталізували 18 осіб”, йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пасажирський автобус зіткнувся з вантажівкою: десятки загиблих і поранених

Інформація щодо кількості постраждалих уточнюється. Рятувальники вже ліквідували наслідки аварії, зокрема деблокували водія автобусу, від’єднали клеми АКБ транспортних засобів та змили паливо-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги з метою запобігання загорянню.

Всього до ліквідації наслідків залучали 18 рятувальників та п’ять одиниць техніки. Всі обставини події встановлюють правоохоронці.

На Львівщині зіштовхнулися маршрутне таксі і вантажівка. Аварія трапилась на трасі Київ-Чоп біля Гамаліївки, що на виїзді зі Львова. Від зіткнення автобус перевернувся. Травмувалися 36 людей. Серед травмованих троє дітей.

У Миколаївській області сталася ДТП, у якій загинула родина. Загинули п’ятеро людей, у тому числі двоє дітей.