Ксенія Мішина у спідньому вразила стрункою фігурою і сталевим пресом

Українська акторка та ексгероїня “Холостячки” 33-річна Ксенія Мішина, яка має струнку фігуру, потішила фанатів спокусливими фото.

В Instagram зірка продемонструвала красиве рельєфне тіло у білизні. Світлини Мішиної в білому спідньому в рубчик викликали справжній фурор. На знімках вона відверто позує та вигинається, демонструючи відмінну фізичну форму.

“Моя найкраща форма за 33 роки життя. І я б могла дуже натхненно описати вам свою жіночу радість, але це всього лише невелика, хоча, погоджуся, гарна верхівка айсбергу, яка доступна зараз вашому погляду”, підписала допис акторка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бейонсе без спіднього засвітила пишні груди у “голій” сукні

Зірка схудла, привела тіло в тонус, а також накачала ноги та прес. Вона похизувалася м’язами з різних ракурсів та щедро показала сексуальну фігуру. Образ доповнила локонами та яскравим макіяжем.

Мішина також показала шанувальникам фотоколаж для порівняння її фігури “до” та “після” із різницею у чотири місяці.

Мішина нещодавно натякнула на зміни в особистому житті. Про те, що вона, найімовірніше, вже не самотня стало відомо з її Instagram.

Зірка опублікувала фото сніданку. На світлині були млинці із сиром. Мішина зазначила, що сніданок приготувала для “своїх хлопців”. Як відомо, зірка раніше мешкала удвох із сином Платоном. Імовірно, знаменитість натякнула, що вже з’їхалась із загадковим бойфрендом.