Росіяни атакували Львівщину дронами: куди прилетіло

Минулої ночі росіяни атакували Львівщину шістьма дронами-камікадзе типу Shahed-136.

Близько 1:00 три безпілотники влучили в нежитлові приміщення у Яворівському районі, повідомив у суботу вранці голова обласної військової адміністрації Максим Козицький у Telegram. Приміщення пошкоджені, але постраждалих немає.

“Ще три дрони збили наші сили протиповітряної оборони. Вони врятували багато життів і багато людського майна. Це було дуже складне завдання, адже дрони летять низько. Дякую всім, хто не проігнорував небезпеку. Дякую всім, хто розуміє, що під час повітряної тривоги і до офіційних повідомлень не можна публікувати точні координати, де ви чуєте звуки нібито вибухів. Не можна знімати й поширювати фото та відео. Бережіть себе і близьких. Чим більше ворог казиться, тим ближче наша перемога”, сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ може вдарити з моря: попередили про ракетну небезпеку

Україна вночі зазнала чергової атаки іранськими БПЛА. Через це повітряна тривога в багатьох регіонах тривала понад 4 год.

У ніч проти 18 березня російські окупанти вдарили ракетами С-300 по житловому комплексу в Запоріжжі. Пошкоджено житлові багатоповерхівки та зруйновано заклад харчування.