Цим трьом знакам щаститиме на кожному кроці – астрологиня приголомшила прогнозом на вихідні

18-19 березня час внутрішнього вибору між добром і злом. Станемо свідками дивовижних змін. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Доля буде щедрою на подарунки, – говорить астрологиня. Поруч є люди, яким не так щастить, як вам. Простягніть руку допомоги. Думайте, де можете бути корисними. Вам довірятимуть. Волонтерте і наближайте перемогу. Зумієте швидко назбирати кошти на потреби армії. Тельцям, Дівам і Козерогам щаститиме на кожному кроці. Майбутнє у ваших руках. Найкращий момент, аби просити про підвищення. Задумаєтеся над здоровим способом життя. Вдалий час, аби почати бігати та займатися йогою”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Не ведіться на пропозиції нових знайомих, які тягнуть у неприємності. Робіть те, чого прагне серце. Якщо почнете свій бізнес під час війни, жодна криза не буде страшною. Варто відкривати крамниці, купувати авто. Перше побачення плануйте на вечір суботи.

Телець (21 квітня 20 травня)

Виграє той, хто вміє чекати. Не можна ризикувати. Азарт приведе до програшу. Не беріть кредит на квартиру чи авто. Зміни в інтер’єрі обговоріть з коханими. Оберіть найважливішу зі справ і завершуйте її вчасно. Якщо хапатиметеся за все, не отримаєте нічого.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Прислухайтеся до думки людей, які на 10-20 років старші. Вони не випадково з’являтимуться на вашому шляху. У суботу утримайтеся від помсти. Не дозвольте люті і ненависті керувати вами.

Рак (22 червня 22 липня)

Не хвилюйтеся через застій у справах. Щось змінити зуміють одиниці. Візьміть відпустку й добре сплануйте наступний тиждень. До вас звертатимуться за порадою та підтримкою. Почуватиметеся успішними та корисними.

Лев (23 липня 23 серпня)

Уміння швидко розв’язувати проблеми обернеться проти вас. Думайте на кілька кроків вперед. Сил бракуватиме, конкуренти випереджатимуть. Не помітите цього, бо гнатиметеся за результатом. Поспішайте з роботи додому. Обійміть найрідніших.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Крихкими стають зуби та нігті. Відкладіть візит до стоматолога, не варто робити манікюр. Пропийте вітаміни для укріплення кісток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що кажуть синоптики про погоду на вихідних

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Частіше розслабляйтеся і дослухайтеся до своїх бажань. Зарплата надійде у суботу. Віддайте частину заробленого на потреби війська. Пам’ятайте: хто не хоче фінансувати свою армію, буде годувати чужу.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Щоб відволіктися від нестерпних спогадів, присвятіть себе роботі. Зараз не варто щось докорінно змінювати. Умійте просити про допомогу. Навколо багато надійних друзів та шанувальників. Не допускайте перевтоми і недосипання. Організм погано відреагує на дієту.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Застій у справах і неспроможність щось змінити спровокує панічні атаки. Розслабитися допоможе розмова з другом чи психологом і тепла ванна увечері. Візьміть за звичку пити тепле молоко чи м’ятний чай перед сном.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Будете почуватися на коні. Ви надто багато уваги присвячували іншим. Час побалувати себе. Відмовтеся від великих покупок. Поки не варто витрачати гроші на кухонну техніку та комп’ютери. Купіть новий одяг для себе та рідних. Старий все більше нагадуватиме про пережите під час війни.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Усе в житті приходить вчасно. Не біжіть попереду потяга. Щастить на вірних друзів і цікаві фінансові пропозиції. Заробітки зростуть, якщо докладете трохи зусиль.

Риби (21 лютого 20 березня)

У вас закохуватимуться, помічатимуть найкращі риси вашого характеру. Це хороший час для знайомств. Не розривайтеся між кількома людьми. Час зробити вибір, з ким попрощатися, а кому запропонувати жити разом. Найкращу підказку дасть серце.

Астрологиня зробила прогноз на 13-19 березня і розповіла, хто досягне неймовірного успіху і відчує себе переможцем.