День ангела 18 березня — кого вітати та які характери приховано за іменами

Сьогодні, 18 березня, День Ангела святкують Адріан, Георгій, Давид, Єгор та Іван.

Gazeta.ua підготувала матеріал, у якому розповідаємо про походження цих імен та характери людей, які їх носять.

Адріан це ім’я латинського походження, яке за однією версією означає “адріатичний”, а за іншою, “житель міста Адрія”. Адріан сильний і вольовий чоловік. Життєві труднощі його не лякають, він альтруїст, завжди сповнений ідей, як зробити світ кращим. Адріан володіє високою чутливістю, відмінно розвиненою інтуїцією, тонко відчуває прекрасне, у всьому прагне до досконалості. Працьовитий, чесний, сумлінний і відважний такі позитивні якості характеру Адріана. В іншому випадку він може бути занадто залежним від чужої думки.

Георгій грецьке ім’я, що означає “землероб”, використовувалося як епітет Зевса. За характером Георгій меланхолік, на перший погляд здається емоційно нестійким, нестриманим, зарозумілою людиною, відноситься до оточуючих зарозуміло. Але за цією поведінкою часто ховається дуже ніжна і тонка натура, Жори сором’язливі, і не завжди можуть відкрито заявити про свої бажання.

Давид ім’я давньоєврейського походження, яке означає “улюбленець”, “коханий”. Чоловік з ім’ям Давид досить закритий в собі. Він рідко розповідає про свої досягнення, і ще рідше говорить про проблеми і невдачі. Він завжди чинить справедливо і по совісті. Ніколи не забуває свої обіцянки. Давид дуже відданий своїм друзям і рідним. Може втішити близьких в складній ситуації, але сам не дозволяє лізти собі в душу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Союзники чекають наступу”, експерт озвучив головні висновки “Рамштайну”

Єгор це ім’я з’явилося як просторічна форма імені Георгій, проте згодом воно стало самостійним ім’ям. Таке чоловіче ім’я, як Єгор дарує своєму власникові досить цінні якості характеру працелюбність та старанність. Завдяки їм, Єгор може досягти багато чого і в плані соціального статусу, і в кар’єрі і навіть в особистому житті. Значення цього імені також свідчить про запальність та сварливість цих чоловіків. Нерідко такі люди бувають надмірно педантичні.

Іван це ім’я походить від єврейського імені Йонахан, яке перекладається як “помилований Богом” або “подарунок Божий”. Іван стає сильною і вольовою особистістю, яка не підкоряється нікому і ніколи. Він вважає за краще діяти, а не думати, рішення приймає швидко і під впливом настрою. Він непостійний і довіряти йому складно, що сильно заважає цій людині в повсякденних питаннях.

У день ангела церква радить відвідати ранкову літургію та помолитися янголу-охоронцю і святому, на честь якого вас назвали. Слід подякувати за захист і попросити допомоги у подальшому житті.