Коля Сєрга розповів, чи брав участь у ближніх боях

Український артист Коля Сєрга розповів, як переживає постійні обстріли на фронті. До лав ЗСУ він вступив на початку повномасштабного російського вторгнення.

А нині перебуває в районі Покровського на Донеччині, де йдуть одні з найзапекліших боїв. У хвилини ворожих обстрілів з’являється тваринний страх, “який вмикає адреналін”. Про це артист розказав в інтерв’ю УНІАН.

Коля Сєрга каже, що розуміє дуже велику відповідальність на фронті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коля Сєрга розповів про ситуації на фронті, коли життя висіло на волосинці

“Попри всі обставини ми маємо її нести. Коли ми потрапляємо під обстріли чи в певні небезпечні обставини, то в цей момент з’являється тваринний страх, який вмикає у тобі адреналін. Разом з ним завантажується стан азарту. Ти стаєш швидшим, оперативніше ухвалюєш рішення, ніж у спокійному стані. У хвилини обстрілів ти починаєш прораховувати звідки і куди летить, наскільки ти є об’єктом цих обстрілів, і, звісно, перша думка як і де сховатися, де буде максимально безпечно, щоб уникнути уламків”, ‒ каже Сєрга.

Він також розповів, чи брав участь у ближніх боях.

“Я був на бойовому завданні з хлопцями, виконував накази командира. Він ухвалив рішення не стріляти, перечекати, тому ми так і зробили”, ‒ сказав Сєрга.

Коля Сєрга розповів щемливу історію про те, як співав для жінки в лікарні Куп’янська.

Разом з товаришами виконавець вирушив до деокупованих міст Харківщини. Там Сєрга виступив для пацієнтів лікарні в Куп’янську, які постраждали в результаті російських обстрілів. Однією з пацієнток була жінка, яка того ж ранку втратила ногу під час вибуху.