Хто відкриє у собі унікальні здібності і зароблятиме більше за інших – гороскоп на 17 березня

17 березня люди бачитимуть віщі сни. Вони дадуть підказки і допоможуть вирішити заплутані справи. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Доля відводитиме від неприємностей, – говорить астрологиня. Звертатися до лікаря краще у п’ятницю після обіду, тоді лікарі ставитимуть особливо точні діагнози. Сміливо йдіть на навчальні курси. Засвоєні знання стануть у нагоді. Вдалий час для оснащення оселі та оновлення гардеробу. Унікальні здібності у собі відкриють Тельці і Скорпіони, Леви і Терези. Це дозволить вам заробляти більше за інших. З’явиться купа нових можливостей та перспектив”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Не чекайте кращих моментів у житті. Працюйте, як ніколи, плідно. В особистому житті підведуть почуття самовпевненості та гординя. Це заважатиме сповна оцінити людину, яка хоче стати вашою половинкою.

Телець (21 квітня 20 травня)

Фінансова ситуація налагодиться. Відступлять проблеми, які забирали багато коштів та час. Стосунки з коханими можуть зіпсувати випадкові знайомі. Не прислухайтеся до їхніх порад, проігноруйте запрошення на побачення. Залишайтеся вірні коханим.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Грошей у кишені стане більше. На вас чекає час фінансового злету. Вдасться відпочити і присвятити час собі. Можете почути критику від коханих. Їм бракуватиме вашої уваги та турботи. Непокоїтимуть стрибки артеріального тиску. Не варто налягати на каву та спиртне.

Рак (22 червня 22 липня)

Зняти напруження допоможе улюблена музика. Відпочинок у компанії швидко набридне. Краще залишитися вдома. На новий прихід грошей доведеться зачекати. Стримуйте свій апетит. У стресових ситуаціях не налягайте на солодке. Можете швидко набрати зайву вагу.

Лев (23 липня 23 серпня)

Не час іти на рекорд і братися водночас за кілька справ. Організм потребує відпочинку. Не виявляйте гнів до близьких. Кохані можуть переїхати до батьків. Ваше помешкання стане порожнім. Ризикуєте залишитися самотніми. Зосередитись на роботі заважатиме сонливість.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Вам трапиться цінна знахідка. Знаходитимете прикраси, годинники, гаманці. Докладіть зусиль, щоб відшукати власника. Розв’яжуться старі родинні конфлікти. Не варто мирити зятів із тещами. Їм краще деякий час не спілкуватися, щоб вичерпалися причини для сварки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найближчої ночі вдарять морози

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Не варто змінювати роботу. На руки не вдасться отримати очікувану суму. Партнери можуть відвернутися через вашу байдужість. Не вдалий час для початку нових стосунків. Відвідайте фітнес-клуб, запишіться на депіляцію та манікюр, пройдіть омолоджувальні спа-процедури.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

У п’ятницю мало що вдаватиметься без перепон. Не варто починати справи, на які покладаєте великі сподівання. Цього дня мало що вдаватиметься. Триває аварійний період. Можна отримати травму голови чи струс мозку. Уникайте екстремальних видів спорту.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Багато чого відбуватиметься всупереч вашій волі. Змиріться з цим. Побудьте в ролі пасивного спостерігача. Найбільш вразливим місцем буде горло. Перенапруження голосових зв’язок може призвести до втрати голосу.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

У кінці тижня вдасться добре заробити. Краще не проводити банківських операцій після обіду. Життя готує для вас багато подарунків. Партнери можуть запропонувати вам руку і серце. Відкриєте у собі нові здібності.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Розпочнеться період спокою і стабільності. Це додасть упевненості і сили. Присвятіть час родині і відпочинку. Покладіться на партнерів і друзів, довірте їм свою таємницю. Не варто викликати ревнощі у коханих. Вони відреагують на це агресивно.

Риби (21 лютого 20 березня)

Не варто заплющувати очі навіть на невеликі помилки у справах. Все, що було зроблено неякісно, покаже слабкі сторони. Це саме стосується здоров’я. Погане самопочуття має занепокоїти. Займіться профілактикою хронічних захворювань.

Астрологиня здивувала прогнозом на тиждень з 13 по 19 березня. Вона розповіла, хто досягне неймовірного успіху і відчує себе переможцем.