Які речі потрібно викинути, щоб мати молодий вигляд після п’ятдесяти ‒ поради жінкам

Мати молодший вигляд ‒ природне бажання кожної жінки, старшої 50 років. Зазвичай, до цього віку жінки вже чітко формують власний неповторний стиль в одязі й знають, що їм найбільше підходить.

Але буває, що тим чи іншим елементом гардеробу жінка навпаки ‒ старить себе. Gazeta.ua дізнавалась, яких речей жінкам краще позбутися, щоб не виглядати старшими у свої 50.

Фахівці з гардеробу вважають, що є щонайменше сім речей, які додають жінці віку у 50 років.

1. Насамперед не потрібно носити одяг не вашого розміру. У гардеробі жінка після 50 років не повинна мати як занадто великих, так і замалих речей.

2. Категорично не рекомендується користуватися вицвілими прикрасами. Особливо це стосується біжутерії, яка з часом знебарвлюється. Прикраси, до того ж, можуть морально застаріти і більше не радувати вас та оточуючих. Із такими краще попрощатися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніжність та сексуальність: які сукні обрати на весну та літо 2023

3. Нікому не будуть личити речі, які втратили колір і форму. Варто позбутися одягу, який протерся, змінив форму, вицвів тощо. Такі речі дуже легко додають зайвих років.

4. Не варто носити некомфортний одяг, в якому почуваєтесь погано. Навіть, якщо це дуже гарні речі. Якщо наважитесь їх носити, нічого доброго з цього не вийде.

5. Слід також позбутися взуття, в якому ви не можете ходити. Навіть якщо взуття ефектне, але некомфортне, воно не додасть вам гарного вигляду. До того ж, незручне взуття натирає ноги та спотворює ходу.

6. Майже у всіх жінок в шафі є розкішні сукні, які купували для особливих випадків. Наприклад, на чиєсь весілля. Але пам’ятайте, що такі речі в повсякденному житті виглядають недоречно. Та ще й суттєво старять.

7. Варто позбутися мішкуватого одягу. Якщо ви навіть хоче таким чином приховати кілька зайвих кілограмів, дуже вільний одяг викличе зворотний ефект.

Уже скоро в Україну прийде потепління. На щастя, стилісти встигли зробити розбір останніх колекцій та розповісти, які сукні будуть у моді навесні 2023 року.

Корсетні сукні в моді вже кілька років, але саме цього року вони здобули своє нове прочитання.

Фешн-експерти також зазначають, що до гардеробів світових модниць і трендсеттерок несподівано повернувся військовий камуфляж.