У третє коло турніру WTA-1000 в Індіан-Уеллсі пробилися дві українки із трьох

Цуренко, яка посідає 95-те місце у світовому рейтингу і яка потрапила до основної сітки турніру через кваліфікаційний відбір, грала у другому колі проти 23-ї ракетки світу Донни Векіч із Хорватії.

Поступившись у першому сеті 2:6, українка зуміла переламати перебіг поєдинку і досягла позитивного результату – 2:6, 6:2, 6:2.

Калініна (перша ракетка України і 29-та у світі) виходила на корт проти Лінди Фругвіртової з Чехії (53-тя у світовому рейтингу) і перемогла з рахунком 4:6, 6:4, 7:5.

У другому колі BNP Paribas Open грала ще одна українка, Даяна Ястремська (142-га в рейтингу WTA), але вона у двох сетах – 1:6, 2:6 – програла Барборі Крейчиковій із Чехії (16-та ракетка світу).

У третьому колі суперницею Цуренко стане Арина Соболенко з Білорусі (друга ракетка світу, виступає під нейтральним прапором), а Калініна зіграє проти Марії Саккарі із Греції (сьома ракетка світу).

Контекст:

BNP Paribas Open із серії WTA Premier Mandatory проводять на хардовому покритті в Індіан-Уеллсі. У 2023 році – із 8 до 19 березня. Призовий фонд жіночого турніру – $8,4 млн.