Ніжність та сексуальність: які сукні обрати на весну та літо 2023

Загальні тенденції цього весняно-літнього сезону мають чимало сміливого в сегменті суконь.

Стилісти радять придивитися до більш відвертих і зухвалих нарядів, з’єднаних з корсетом, передає Gazeta.ua.

Кутюр’є активно використовують мотиви минулих сезонів, надихаючись образами красунь минулих епох.

Статус “тренду” зберегли за собою сукні вже зі знайомим квітковим принтом та оголеними плечима.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прозорі та з корсетом: назвали сукні, які будуть модними цієї весни

Квіткова сукня

Легка сукня з квітковим принтом відома своєю універсальністю. Носити її можна як на роботу, так і на прогулянку, вечірку чи побачення.

Одна з головних переваг цього фасону в тому, що його можна поєднувати з різним взуттям. Грубі черевики, босоніжки, кеди й, навіть, підбори усе вдало впишеться у загальний образ.

Шовкова сукня

Так звані білизняні сукні не менш актуальні цьогоріч за квіткові. Нерідко вони зустрічалися в попередніх сезонах.

Перевага сукні в білизняному стилі в її універсальності. Її легко використовувати в образах для офісу, доповнивши блейзером. Також для вечірнього та повсякденного аутфітів, доповнивши образ кедами та джинсівкою.

Торік популярними були подовжені комбінації. Проте в цьому сезоні придивіться до мінісуконь з шовку і з’єднайте їх з корсетом. Так ви поєднаєте в образі стиль і сексуальність.

Сукня на запах

Такий фасон сукні підкреслить вашу фігуру.

Носіть їх з підборами, щоб образ виглядав максимально довершеним. Сукня на запах додасть романтичності та жіночності вашому образу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трендовий манікюр на весну. Обирайте дизайн для розкішного образу

Подвійна сукня

В тренді будуть подвійні сукні, що поєднуються з білого низу і чорного верху. Пікантності образу додасть квадратний виріз в зоні декольте. Цю сукню можна носити на роботу.

Сукні зі шнурівкою

Новий тренд в сукнях весна-літо зі шнурівкою. Цей елемент може бути на грудях, спині, з боків або з одного боку, доповнюючи корсетні сукні та сукні з вирізами, прорізами, розрізами та інші фасони.

Сукня з вирізом

Зовсім не в новинку модницям зустрічати тренд на вирізи та розрізи в нарядах весни та літа 2023. Трикотажні сукні також будуть в моді в цьому році. Придивіться до тих фасонів, де є виріз на талії, спині, ребрах, животі. Така деталь додасть пікантності образу.

До гардеробів світових модниць і трендсетерок повернувся військовий камуфляж, кажуть фешн-експерти. Нещодавно в широких камуфляжних штанах з накладними кишенями можна було побачити зіркову модницю Кайлі Дженнер, а також модель Емілі Ратаковскі.

Модні блогерки також дедалі частіше надають перевагу camo pants, ефектно поєднуючи камуфляжні штани з нюдовими лонгслівами, чорними водолазками, обтислими кроп-топами, светрами, кардиганами та навіть корсетами.