“Болюча тема. Я її не впізнаю” – Різатдінова про матір в окупованому Криму

Українська гімнастка, бронзова призерка Олімпійських ігор-2016 Ганна Різатдінова зізналася, що не спілкується з матір’ю.

Мати спортсменки проживає в окупованому Криму, уродженкою якого є сама Ганна. Цим знаменитість поділилася в програмі “ЖВЛ”.

Різатдінова родом з Сімферополя.

Гімнастка сказала, що дуже вдячна матері за виховання. Зі слів спортсменки, мати “багато чого зробила” на її шляху до Олімпіади. Гімнастка вважає, що на її рідну людину вплинула російська пропаганда.

“Це така болюча тема. Вважаю, що ці вісім років, вони (російські окупанти. Gazeta.ua) просто зомбували людей. У деяких моментах я навіть не впізнаю свою матір. Я її не впізнаю… Ми сварилися, ми кидали слухавки. Я кричала на маму, сказала: “Все, ми більше не будемо бачитися через твою позицію, через те, що ти говориш”, зізналася спортсменка.

Суперечки з донькою не минулися безслідно для здоров’я жінки.

“Мама емоційна і вона потрапила до лікарні. Вона мені нічого не казала, просто не брала слухавку. Вже за два тижні одна подруга мені подзвонила і сказала: “Набери маму, тому що там все погано”, поділилася Різатдінова.

Тоді гімнастка дізналася, що у матері стався інсульт. У цьому Різатдінова звинувачує себе.

“У мене немає сил боротися, я нічого їй не поясню. Після цього я не спілкуюся з мамою. Зараз я можу там подзвонити: “Як ти? Як здоров’я?… Я дуже “вдячна” за це Путіну (президенту Росії Володимиру Путіну. Gazeta.ua). Він просто зруйнував, зруйнував мою родину”, додала Різатдінова.

Раніше Ганна Різатдінова зізналася, що їй набридло всім говорити, що у неї все гаразд. Заявила, що жодного дня у неї не було сім’ї. Про матір сказала, що в них одне прізвище, але вони різні люди.