У другому колі турніру WTA у Дубаї одна проти іншої зіграли дві українки, перемогла більш рейтингова

Суперницею українки (33-я ракетка світу) у другому колі турніру в Дубаї була її співвітчизниця Даяна Ястремська (122-а в рейтингу WTA).

Поєдинок тривав дві години і 20 хвилин, він завершився з рахунком 5:7, 6:2, 6:3 на користь більш рейтингової української тенісистки.

У третьому колі Калініна зіграє проти Кароліни Плішкової з Чехії, яка посідає 18 місце у світовому рейтингу.

Друге коло одиночного розряду Dubai Duty Free не зуміла подолати ще одна українка, Марта Костюк (55-а ракетка світу), вона поступилася дев’ятій ракетці світу Белінді Бенчіч зі Швейцарії з рахунком 7:6, 6:7, 4:6.

У парному розряді турніру в Дубаї продовжує боротьбу українка Людмила Кіченок, яка грає з Оленою Остапенко з Латвії. Українсько-латвійська пара, сіяна на турнірі другою, пробилася до чвертьфіналу, суперниці в якому ще не визначилися.

У першому колі Кіченок і Остапенко були вільними від гри, а у другому – обіграли Тімеа Бабош з Угорщини й Крістіну Младенович із Франції – 6:1, 7:6.

Контекст:

У 2023 році Dubai Duty Free Tennis Championships відбувається з 19-го до 25 лютого на хардовому покритті. Призовий фонд турніру серед жінок становить майже $2,8 млн.