Журналіст Андріюк: Як таке може бути, що громадянин РФ керує футболом усієї Київської області? Ну, звісно, Павелко цього не знав

“Схоже, знайдено одного з агентів “російського сліду”. Саме того сліду, який, на думку УАФ і Андрія Павелка, перешкоджає світлому майбутньому українського футболу та його чесному керівнику. Засуха Андрій Анатолійович. Власник паспорта Російської Федерації (червоні квадратики – паспорт активний). І водночас – голова Київської обласної асоціації футболу. І водночас – член виконкому УАФ. Як таке може бути, що громадянин РФ керує футболом усієї Київської області? Ну, звісно, Андрій Павелко цього не знав. А звідки він міг знати, ви його зустріч із журналістами бачили? Він в УАФ, схоже, взагалі ні за що не відповідає”, – написав Андріюк.

Він додав, що Українській асоціації футболу потрібно зайнятися агентами Росії у своєму складі.

“Андрію Васильовичу, не дякуйте, ніякої долі заносити не треба! Просто реагуйте на агента РФ у вас під боком! І врятуєте не лише себе! Ви врятуєте весь український футбол від агентів “країни 404″. У вашому ж виконкомі!” – резюмував журналіст.