Подоляк розповів, що скаже Путін до річниці агресії

Російський президент Володимир Путін виступить перед Федеральними зборами у річницю агресії проти України.

Він буде нарікати, що за рік мало вбили українців. Заявить, що насправді це РФ відбиває ворожий напад. Про це сказав радник президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону, передає Gazeta.ua.

“Я вам нагадаю, що саме 22 лютого 2022 року Путін вийшов з концепцією, щоб нам з вами пояснити, чому на думку цієї трохи дикуватої людини, яка має зашорене історичне мислення, України не існує. Він нам “пояснив” це, і після цього сказав я віддав наказ йти вас всіх вирізати. Він через рік хоче сказати, що тоді Київ віддав наказ захопити до 15:00 24 лютого. Зайти о 5:00 ранку, а до 15:00 вже захопити Київ. Віддав наказ за три дні захопити Центральну Україну, віддав наказ створити Бучанську різанину скрізь, тому що це концепція, а не якісь окремі ексцеси. Це очевидний наказ, концепція війни, яку підписував пан Путін. Про це він говорив якраз 22 лютого”, сказав він.

Подоляк зауважив, що у Росії 24 лютого хочуть не просто відсвяткувати річницю.

“Ці люди, які не потрапляють з нами у розуміння, що таке сучасна цивілізація, проведуть “концерт смерті”. Вони будуть святкувати річницю різанини іншого народу”, наголосив радник.