Резнікова можуть звільнити з посади міністра оборони України – Гончаренко

Олексія Резнікова, швидше за все, звільнять з посади міністра оборони України і переведуть працювати в Офіс президента.

За інформацією народного депутата Олексія Гончаренка, Резніков стане заступником голови ОП Андрія Єрмака. Про це нардеп написав у Telegram.

Також депутат повідомив, що Резніков може очолити Мін’юст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Танкова коаліція народилася” ‒ Резніков поділився оптимістичними новинами

“Є висока ймовірність, що його (Олексія Резнікова Gazeta.ua) дуже скоро звільнять з посади міністра оборони і переведуть працювати в Офіс Президента. Він буде заступником голови ОП Андрія Єрмака”, повідомив Гончаренко.

За його інформацією, серед кандидатів на заміну Резнікову розглядають навіть керівника ГУР Міноборони України Кирила Буданова.

“Найцікавіше це кандидати на посаду нового міністра оборони. Серед тих кого розглядають, є навіть Кирило Буданов. Це виглядає дивним і я думаю, що Буданова не призначать. Він реально добре справляється на своєму місці. Але розмова про нього ведеться дуже активно”, додав нардеп.

Печерський районний суд Києва арештував п’ятьох осіб, яких Державне бюро розслідувань підозрює у корупційних закупівлях харчів для Міністерства оборони.

Однак у фабулі, оголошеній в суді, взагалі не йдеться про епізод із закупівлею “яєць по 17 гривень”, ані взагалі про поставки за завищеними цінами.

У справі фігурують троє військовослужбовців і двоє підприємців.