Зеленський розповів, що може зупинити ракетний терор Росії

О 9:15 ранку російська армія ракетами обстріляла місто Костянтинівка Донецької області.

Ворог застосував ракети С-300 по житловому сектору, сказав президент Володимир Зеленський у зверненні.

“Станом на цей час 17 прізвищ у списку постраждалих. 14 поранені. Троє людей загинули. Мої співчуття рідним і близьким. Ці російські ракети влучили в Костянтинівці, зокрема, в чотири житлових будинки. І такі обстріли, на жаль, є повсякденністю наших територій, до яких російська армія дістає ось такими ракетами”, заявив він.

Терор можна зупинити, якби Україна могла забезпечити відповідні ракетні сили наших військових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог масовано ударив по Україні: що відомо

“Щоб у терористів не було відчуття безкарності. Україні потрібні далекобійні ракети зокрема для того, щоб прибрати цю можливість окупантів ставити десь далеко від лінії фронту свої ракетні установки і знищувати ними українські міста. І я дякую всім у світі політикам, громадським діячам, журналістам та звичайним людям, які наполягають разом з нами на тому, що не може бути якихось табу в постачанні зброї для захисту від російського терору”, пояснив президент.

Президент Росії Володимир Путін у найближчі пів року спробує здійснити нову спробу рішучого наступу, найімовірніше, в Луганській області.

Російський диктатор спробує таким чином повернути ініціативу на фронті, аби зупинити поточні успіхи Збройних сил України.