Путін заявив про “окупаційні війська” США у Німеччині

Президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін заявив, що у Німеччині нібито стоять “окупаційні війська” Сполучених Штатів Америки.

Заявив, що “їх там дуже багато”. Про це Путін сказав на зустрічі зі студентами в Московському держуніверситеті у середу.

“Найбільша країна Європи, економічний гігант це Федеративна Республіка Німеччина. Після Другої світової війни Німеччина була розділена, як відомо, на чотири сектори: американський, англійський, французький і радянський. Так от Радянський Союз оформив припинення цього окупаційного статусу. А Сполучені Штати ні”, ‒ заявив президент країни-агресорки.

Сказав, що “формально юридично на території Федеративної Республіки Німеччина перебувають американські окупаційні війська”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Нєт нікакой панікі”, ППО на Путіні фотожаби тижня

Також Путін заявив, що нібито самі німецькі політики говорять про те, що після Другої світової війни Німеччина нібито “ніколи не була в повному сенсі цього слова суверенною державою”.

“І це не я кажу. Це кажуть видатні хочу це підкреслити, не російськоорієнтовані, а німецькоорієнтовані політики”, заявив президент країни-агресорки.

20 січня у Німеччині на американській авіабазі “Рамштайн” відбулося восьме засідання контактної групи з питань оборони України.