“Зроби нас знову щасливими” ‒ що українські зірки бажають Зеленському в день народження

Сьогодні, в день народження президента Володимира Зеленського, осторонь не лишився ніхто. Від ранку вітання публікували українські політики. Нині доєдналися зірки шоу-бізнесу.

Вітання розміщують у соцмережі, повідомляє Gazeta.ua.

Чи не першою серед знаменитостей привітання Зеленському написала співачка Оля Полякова.

“В мене є багато особистих фото з Володимиром, але з Володимиром Олександровичем ‒ жодної, бо сьогодні це різні люди. Той, з яким в мене купа кумедних фото, талановитий, гуморний, легкий і щасливий. Сьогодні Володимир ‒ людина на плечі якої впала відповідальність за всю країну, за людей, за боротьбу. Це дуже нелегка ноша, і навряд він її хотів. Але взяв на себе. Став лідером найсміливішої країни у світі. Від нього і його рішень залежить багато, але вся країна об’єдналася і допомагає. Дорогий Володимире Олександровичу, будьте обов’язково здоровим, сильним, і дай вам Боже сили й волі зробити те, що зробить вас і нас знов щасливими”, ‒ написала Полякова.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

До привітань доєдналася ведуча Леся Нікітюк:

“Happy Birthday Mr. President! Безмежна повага і вдячність! Ви крутий”.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Леся Нікітюк (@lesia_nikituk)

Іnstagram-сторіз з привітаннями Володимира Зеленського опублікувала українська актора, зірка серіалу “Свати” Анна Кошмал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Той самий хлопець, якого я зустріла в 17” як дружина та політики вітають Зеленського з 45-річчям

Привітав президента з днем народження ведучий Андрій Бєдняков. Розмістив фото, де Зеленський сидить з дружиною Андрія Анастасією Короткою.

“На цьому фото дві людини, яких я поважаю. В однієї із них сьогодні день народження. Якості цієї людини звертають на нас увагу світу, допомагають переконати, що ми боремося зі злом. Дуже хочу, щоб на фініш ми прийшли першими. Happy Birthday Mr President”, ‒ написав ведучий.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Andrii Biedniakov (@biedniakov)

Вітання для президента лишила й комедійна акторка Ірина Сопонару. Бажає Зеленському міцного здоров’я та наснаги.

Оригінальнл Зеленського привітала співачка Ольга Цибульська. На відео порівняла його з попередніми українськими президентами.

“Дякую за те, що надихаєте не тільки словом, але й ділом”, ‒ вказала співачка.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Оля Цибульська (@cybulskaya)

До вітань доєднався музикант Сергій Бабкін:

“З днем народження, дорогий пане президенте! Здоров’я вам і вашій чудовій родині! Всім серцем пишаємося вами! Справжній! Порядний! Міцний!
Бережіть себе, будь ласка, бо би бережете всіх нас”.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Sergiy Babkin.5niцца.Musician. (@babkin_official)

Перемігши на виборах у 2019 році, Володимир Зеленський став наймолодшим президентом в історії України.

До президентства Володимир Зеленський був художнім керівником студії “Квартал 95”, власником студії. За фахом ‒ юрист. На виборах у другому турі переміг попереднього президента Петра Порошенка з результатом 73,22% голосів виборців. Порошенко отримав 24,45%.

Зеленський багато чим відзначився на посту президента. Були позитивні моменти й скандали. Найбільше вразив народ з початку повномасштабної війни. Лишився в Києві та героїчно протистояв ворогу, відхиляючи будь-які пропозиції РФ, які б вплинули на цілісність України.