Медведєв з Антоновим “розродились” новими погрозами до США та Німеччини

Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки України зібрав добірку фейків, маніпуляцій і дезінформації, які російські окупанти створили на ранок 25 січня.

Посол Російської Федерації у Сполучених Штатах Америки Анатолій Антонов поширив нову дезінформацію щодо війни в Україні й допомоги їй від союзників, повідомила у середу пресслужба ЦПД в Telegram.

“Дедалі більше офіційних осіб та експертів у США визнають, що йдеться про “війну за довіреністю” проти Росії. у разі ухвалення рішення про надання Києву танків Abrams, їх знищать так само, як і інші зразки НАТОвської техніки”, заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська пропаганда просочилася у європейські ЗМІ

Маніпуляцію поширив також експрезидент Росії Дмитро Медведєв. Відповідаючи на питання, як повернути назад з 90-секундної позначки Годинник судного дня, що відміряє умовний час до ядерного апокаліпсису, він заявив:

“Нехай годинникарі (президент США Gazeta.ua) Джо Байден і (канцлер Німеччини Gazeta.ua) Олаф Шольц зупинять цокання атомного годинника на деякий час. Для цього їм потрібно зрозуміти, що їхня українська стрілка давно заіржавіла”.

Водночас росЗМІ заявили, що російські силовики начебто припинили канал фінансування співробітників Служби безпеки України, причетних до організації терактів на Херсонщині. Це відвертий фейк, попереджають в РНБО.

“Гроші йшли від країн Заходу через банки до ЄС, зокрема у країнах Балтії, Польщі та Чехії”, дезінформують пропагандисти, але така інформація не відповідає дійсності.

Заступник голови Ради безпеки Російської Федерації Дмитро Медведєв регулярно робить неадекватні заяви й погрожує застосуванням ядерної зброї. Водночас в ISW вважають, що Кремль навряд чи наважиться на ядерний удар. Країна-терористка РФ лише намагається залякати весь світ.

Водночас посол Російської Федерації у Сполучених Штатах Америки Анатолій Антонов поширив нову маніпуляцію щодо війни в Україні та розродився погрозами про “ядерний армагедон”.