“Той самий хлопець, якого я зустріла в 17” – як дружина та політики вітають Зеленського з 45-річчям

Сьогодні, 25 січня, президент України Володимир Зеленський відзначає день народження. Йому виповнилося 45 років. Політики із самого ранку взялися вітати очільника країни. Говорять слова подяки.

Gazeta.ua зібрала вітання, які лишають для президента.

Чоловіка вже привітала перша леді Олена Зеленська. Розказала, як змінився Зеленський за рік.

“Мене часто запитують про те, як ти змінився за цей рік. І я завжди відповідаю: “Не змінився. Він той самий. Той самий хлопець, якого я зустріла, коли нам було по 17. Але насправді дещо змінилося: ти набагато менше усміхаєшся нині. Наприклад, так, як на цьому фото. Я бажаю тобі більше причин для усмішки. І ти знаєш, що для цього треба. Ми всі знаємо. Впертості в тебе вистачить. Головне щоб вистачило здоров’я. Тож будь здоровий, будь ласка! Я хочу усміхатися разом із тобою завжди”.

Одним із перших до Зеленського в день його народження звернувся керівник Офісу президента Андрій Єрмак. Побажав йому перемоги:

“З днем народження, пане президенте. Справжній, порядний, сильний. Попереду перемога України, головна мета всієї нації. Тільки вперед”.

Лишив привітання й керівник міської військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул. Вітав від усіх криворожців.

“Нашому президенту Володимиру Олександровичу Зеленському сьогодні 45 років. Пишаємося, що він наш земляк! Від усіх криворіжців з днем народження!

Бажаємо сил, віримо у нашу перемогу!”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський пообіцяв побудувати сильну і міцну Україну

Доєднався до привітань Сергій Борзов, очільник Вінницької обласної військової адміністрації:

“Пане президенте! Верховний головнокомандувачу Збройних сил України! З днем народження! Перемога за сильним лідером! З вами переможемо!”.

Вітання для президента лишив український омбудсман Дмитро Лубінець. Називає Зеленського лідером нації, який об’єднав навколо України весь світ:

“Сміливий, відданий, порядний. Сильний духом, вольовий, справжній. Лідер нації, який зумів об’єднати навколо України весь світ. Пане президенте, з днем народження! Перемога не за горами!”.

Не лишився осторонь очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

“З Днем народження, пане Президенте. З Днем народження, незламний лідер незламної нації”, написав він.

До привітань також доєднавмся голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький:

“З днем народження, пане президенте. Дякую за лідерство на всіх рівнях”.

Великий допис з словами вдячності лишили на офіційному Telegram-каналі Верховної ради від імені Руслана Стефанчука:

“З днем народження, пане президенте! Дякую за все! За те, що з першого дня повномасштабної війни ви зі своїм народом. За приклад щоденної невтомної боротьби та мужності. За те, що наша країна об’єднана, а тому сильна. За те, що кожного дня працюєте заради нашої держави. Ви тиснете руку світовим лідерам, а потім нашим захисникам та захисницям. Кожного дня б’єтесь за Україну на дипломатичному фронті, а потім на передовій дякуєте тим, хто боронить нашу землю від агресора. Спасибі за відданість, принциповість, справжність та внутрішню силу”.

Перемігши на виборах у 2019 році, Володимир Олександрович Зеленський став наймолодшим президентом в історії України.

До президентства Володимир Зеленський був художнім керівником студії “Квартал 95”, власником студії. За фахом ‒ юрист. На виборах у другому турі переміг попереднього президента Петра Порошенка з результатом 73,22% голосів виборців. Порошенко отримав 24,45%.

Зеленський багато чим відзначився на посту президента. Були позитивні моменти й скандали. Найбільше вразив народ з початку повномасштабної війни. Лишився в Києві та героїчно протистояв ворогу, відхиляючи будь-які пропозиції РФ, які б вплинули на цілісність України.