Тетянин день ‒ теплі привітання у картинках, віршах та прозі

Усі Тетяни приймають привітання з Днем ангела 25 січня. Цього дня церква вшановує пам’ять великомучениці Тетяни, яка в ІІІ столітті прийняла мученицьку смерть за свою віру в Римі.

Gazeta.ua зібрала найтепліші привітання Тетянам у листівках, віршах та прозі.

Привітання з Днем Тетяни у картинках

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетянин день ‒ історія свята, народні повір’я та заборони

Привітання з Днем Тетяни у віршах

Чарівне ім’я Тетяна!

В твоє свято побажаю,

Щоб здорова була й гарна,

Щоб проблем і бід не знала.

Щоб сама кохала ніжно,

Й трепетно була кохана.

У цей день холодний, сніжний

Всі букети для Тетяни!

***

Ти не Даша, не Світлана,

І не Маша, не Оксана,

Не Галина, не Сусанна.

Ти найкраща – ти Тетяна!

Я з Днем Ангела вітаю,

Море радості бажаю,

Все, що мрієш, щоб збувалося,

Все, що робиш, щоб вдавалося!

***

З Днем Тетяни привітати

Поспішаю я в цю днину!

Хочу щастя побажати

І здоров’я всій родині.

Радості, грошей, кохання,

Благих днів та світлих дум,

Хай здійсняться всі бажання

І обходить тебе сум!

Прозові привітання з Днем Тетяни

Вітаю тебе, дорога Тетянко, з Днем твого ангела! І оскільки ім’я Тетяна у нас асоціюється зі студентством, то я бажаю тобі вічної душевної юності. Щоб у будь-якому віці ти не втомлювалася веселитися, ризикувати, творити дива, дивуватись і любити.

***

Вітаємо з Днем Ангела! Нехай твій небесний охоронець буде поруч Тебе у хвилини радості і смутку, кохання і розлучень, щохвилини, щосекунди. Коли Ти впадеш, він підніме, коли ти заплачеш втішить, коли ти радітимеш він разом з тобою радітиме.

***

Тетянко, вітаю тебе, сонечко, з іменинами! Будь завжди такою ж життєрадісною і чарівною, як зараз. Бажаю тобі великого успіху в житті, світлого шляху і хороших друзів! Нехай у тебе завжди буде веселий блиск в очах і багато планів на майбутнє.

***

Дорога моя подружка, Тетянка! Вітаю тебе з днем ангела, бажаю залишатися якомога довше такою ж яскравою і незвичайною, щоб ти знайшла свою любов і була щаслива. Адже ти цього варта!

У лютому цьогоріч буде лише 28 днів, 20 з них офіційні робочі. Вихідні виключно суботи та неділі. Їх буде вісім: 4-5 лютого, 11-12 лютого, 18-19 лютого, 25-26 лютого.

2023 році, українці будуть працювати 260 днів. Таким чином, 105 днів припадає на вихідні та свята. Важливо розуміти, що якщо не буде подовжено воєнний стан, то будуть ще й додаткові вихідні – принаймі, з лютого 2023 року. Gazeta.ua зібрала основні державні, неофіційні та церковні свята в Україні у 2023 році.