Згорів на роботі: ЗСУ ліквідували командира з Татарстану

Збройні сили України ліквідували командира танкової роти із Татарстану Геннадія Командова. Його не стало 13 січня 2023 року в районі населеного пункту Жовтневе Луганської області.

Окупанта вже поховали в Тетюському районі Татарстану, повідомив співзасновник міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm, OSINT-експерт Іраклі Комахідзе.

“Гена Командов придумав, що справа його життя командувати танковою ротою, у підсумку згорів на роботі”, із сарказмом зауважив Комахідзе.

Командов був родом із села Велике Шемякіно. У 1996 році закінчив Казанське танкове училище. Востаннє заходив на свою сторінку в “ВКонтакте” два тижні тому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські воїни знищили “вагнерівців”. Подробиці від прикордонників

Вдома у ліквідованого окупанта залишилися мати Тетяна Командова та дружина Юлія Командова. Вона з міста Наро-Фомінськ. Заміж за Командова вийшла наприкінці 2021 року, із чого Камахідзе зробив висновок, що, загиблий, імовірно, служив, у 13-му танковому полку четвертої танкової дивізії.

Українські військові ліквідували російського окупанта, співробітника ГРУ генштабу РФ Сергія Самошкіна із позивним “Пірат”. Його вважають одним із засновників так званого “міністерства державної безпеки” терористичної ДНР.

Із 2016 року Самошкіна внесли до бази сайту “Миротворець”. Там зазначено, що у 2014 році “Пірат” був командиром охорони другого відділу секретаріату так званого МДБ ДНР. Він мав звання старшого лейтенанта та брав участь у війні проти України.