Як відкрити обмінник криптовалюти з нуля

Популярність криптовалюти в світі зростає з кожним днем. Хтось її майнить і продає, хтось купує з метою вигідно перепродати і заробити на цьому, а хтось хоче вберегти свої фінанси від зростаючої інфляції і вкладає в криптомонети. У будь-якому випадку, коли потрібно здійснити обмін криптовалют, кожен шукає надійного посередника. Ним може стати ваш сервіс з обміну валюти.

Отже, що ж потрібно для того, щоб створити свій обмінник криптовалюти з нуля?

1. Виберіть країну, в юрисдикції якої Ви будете реєструвати свій обмінник. Сприятливі умови для бізнесу на криптовалюті є не в кожній країні. Тому ретельно проаналізуйте, де законодавство максимально лояльно до криптовалют.
2. Отримайте ліцензію на обмін криптовалютами у вибраній країні. Для залагодження юридичних питань буде потрібна консультація місцевих юристів.
3. Відкрийте відповідні рахунки в банку. Важливо, щоб у вас був певний фінансовий резерв у валютах, з якими збираєтеся працювати. Чим він більший, тим більше транзакцій ваш сервіс може надавати клієнтам одномоментно. А значить і прибуток ви отримаєте істотно вище.
4. Запустіть сайт обмінника з установкою відповідного програмного забезпечення. Скрипт обмінника криптовалют можна орендувати, або ж замовити розробку сайту з нуля. На платформі BoxExchanger ви можете вибрати будь-який з цих варіантів встановлення скрипта. У разі розробки обмінника криптовалют під ключ ви отримуєте індивідуальний дизайн, а також зручний і зрозумілий інтерфейс, створений виключно під Ваш бізнес і його тонкощі.

Що важливо при виборі розробника скрипта

В першу чергу – надійність. Сюди відноситься захист від шахрайських дій, підміни реквізитів, хакерських атак і витоку даних. І BoxExchanger може забезпечити безпеку за всіма параметрами, оскільки:
платформа не використовує відомі CMS для управління адмін панеллю – тільки унікальний код;
передбачені підвищені заходи безпеки як для самого сайту – обмінника, так і для транзакцій, які здійснює кожен користувач.
Одна з переваг при виборі скрипта обмінника простота у використанні сайту. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс спрощує власнику управління сервісом і збір аналітики. А для клієнтів процес обміну валют відбувається швидко і легко, що підвищує лояльність користувачів і кількість позитивних відгуків.

У компанії BoxExchanger ви отримаєте програмне забезпечення з широким функціоналом і можливістю додатково налаштовувати опції в процесі роботи вашого обмінника криптовалют.