У крихітному бікіні й під дощем: акторка “Рятувальників Малібу” показала “гаряче” відео

Американська акторка й модель 54-річна Донна Д’Еріко потішила підписників новими відвертим контентом.

В Instagram зірка серіалу “Рятувальники Малібу” опублікувала відео, на якому лежачи позує в крихітному купальнику під дощем.

Варто відзначити чудову фізичну форму акторки. Її Донна підтримує регулярними воркаутами тягає залізо в залі й займається боксом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лопес посвітила принадами у “голій” сукні від Valentino

Крім того, близько 10 років тому із затятої м’ясоїдки акторка стала веганкою. Тоді вона подивилася документалку, зняту прихованою камерою на одному з агропромислових господарств.

“На той момент я й гадки не мала, що є агропромислові ферми й що це таке. Я не знала, у яких умовах ці тварини перебувають, перш ніж опинитися на наших тарілках й у продуктових крамницях. Я жила в темряві”, зізналася вона.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Donna D’Errico (@donnaderrico)

Шведська модель, одна з янголів Victoria’s Secret, 34-річна Ельза Госк похизувалася стрункою фігурою у бікіні. Кадри зроблені під час відпочинку на Сен-Барті модель оприлюднила в Instagram.

На нових знімках, опублікованих зіркою, Госк позує у світло-жовтому бікіні з рожевим квітковим принтом. На шиї має тонкий ланцюжок з круглим пласким кулоном. У руках тримає жовту плетену сумка від FWRD.