Снайперка Євгенія Емеральд знялася в новій фотосесії та поскаржилася на важку вагітність

Офіцерка Збройних сил України Євгенія Емеральд знялася в новій фотосесії та розповіла, як протікає її друга вагітність.

Вона постала на фото в повітряній сукні, що підкреслює її живіт. У публікації в Instagram вона зізналася, що її друга вагітність дуже нервова та емоційна.

Снайперка, яка перебуває на 29 тижні вагітності зізналася, що її мучив токсикоз, вона була емоційно нестабільною, нервовою та сварилися з рідними їй людьми, а в один з місяців взагалі не могла встати з ліжка. Однак зараз вона почувається краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна снайперка Емеральд розповіла про секс у танку і показалася у спідньому

“Звісно не так це все уявляла вдруге. Вагітність тяжка. Нервова, емоційна. Дуже було багато сліз. Дуже сильний токсикоз до 7-го місяця. Я сварилася з близькими і друзями. Мені тепер соромно за це, але в моменті щось наче мною керувало, і то була не я… Чи це війна так відобразилася, чи це гормони не знаю. Іноді якась дрібниця здавалася мені горем вселенського масштабу. Був один місяць, коли я тупо лежала, майже не вставала. Але зараз все змінилося”, поділилася Євгенія.

Захисниця радить іншим чоловікам запастися витримкою та підтримувати своїх жінок.

“Хочу окремо побажати чоловікам витримки, розуміння і підтримки у цей особливий період, коли жінка при надії. Для нас це неймовірно важливо”, наголосила Євгенія.

Євгенія Емеральд вийшла заміж 14 жовтня 2022 року у День захисників і захисниць. Її обранцем став військовий Євген Стипанюк. З коханим Емеральд познайомилася на війні.

Урочисту подію провели на передовій у Харківській області. Одружив закоханих генерал Збройних сил України.

Подружжя очікує на первістка. Вагітна Емеральд оголосила стать дитини.