Лукашенко заявив, що Україна просить його про угоду

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко заявив, що Україна запропонувала Мінську укласти пакт про ненапад.

Оголосив про це на нараді про суспільно-політичну обстановку і стан злочинності в країні. Однак не уточнив, від кого саме надійшла пропозиція, передає видання “Белта”.

“Не знаю, навіщо це українцям. З одного боку, просять нас, щоб ми ні в якому разі не воювали з Україною, щоб наші війська туди не рухалися. Пакт про ненапад пропонують укласти. А з іншого боку, готують цю гримучу суміш і озброюють їх. Польща, Литва взагалі очуміли. Навіщо це їм треба? Не зрозуміло”, – сказав самопроголошений президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спецтрибунал над Путіним і Лукашенком: Європарламент ухвалив резолюцію

Українська сторона цю інформацію поки не коментувала.

Прессекретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що “Кремль не має даних про те, що Київ запропонував Мінську пакт про ненапад”.

Станом на зараз загрози відкритого вторгнення з боку Білорусі на територію України немає.

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко водить російського диктатора Володимира Путіна за ніс. Про це в ефірі телемарафону заявив представник головного розвідувального управління Міноборони Андрій Юсов.

Чутки про нібито вторгнення Білорусі, є лише частиною психологічної операції Росії. Він запевнив, що ГУР усе відомо про білоруського диктатора й режим в країні, у тому ж числі й про кількість ударного угруповування, готовність сил засобів й інші моменти, які дозволяють стверджувати про відсутність загрози.