“Міс Україна Всесвіт” продала на аукціоні крила від свого костюму за вражаючу суму

“Міс Україна Всесвіт” Вікторія Апанасенко після гідного представлення нашої країни на міжнародному конкурсі краси, продала неймовірні крила від свого національного костюму Воїн Світла. Виручені гроші дівчина віддала на протези та реабілітацію українських військових. Про це модель з Чернігова повідомила в Instagram.

“Я вирішила запропонувати лот на цьому аукціоні. Це були крила, створені золотими руками Лесі Патоки. З мого національного костюма для “Міс Всесвіт”, повідомила Вікторія.

Апанасенко зазначила, що найбільший донат склав $10 тиc.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Активний булінг”: “Міс Україна Всесвіт” показала, що про неї пишуть російські ЗМІ

“Ці кошти підуть на протези Kind Deeds та реабілітацію наших військових. Дуже рада, що ці крила допоможуть полегшити життя наших захисників”, розповіла красуня.

Аукціон відбувся 22 січня в США за підтримки постійного представництва України в ООН, генерального консульства України в Нью-Йорку і Світового конгресу українців.

Костюм “Воїн світла” символізує боротьбу українського народу з пітьмою. В його основі образ войовничого Архангела Михайла, який захищає з мечем Україну. Родзинкою вбрання стали механічні крила, які рухалися під час позування моделі.

Модель із Чернігова Вікторія Апанасенко не потрапила до п’ятірки фіналісток на щорічному міжнародному конкурсі краси “Міс Всесвіт 2022”, який відбувся в ніч на 15 січня в американському місті Новий Орлеан.

Переможницею конкурсу стала представниця Сполучених Штатів Америки Р’Бонні Габріель.

Також до п’ятірки потрапили представниці Домінікани, Венесуели, Пуерто-Рико та Кюрасао.