У відставку подав ще один заступник міністра

Заступник міністра розвитку громад та територій В’ячеслав Негода також 24 січня повідомив, що подав у відставку.

Причин такого рішення він не назвав. Про це посадовець написав у Facebook.

Він також подякував усім, з ким впродовж багатьох років працював у міністерстві.

“У кожної важливої справи – свій марафон і команда, свій старт і фініш. Сьогодні я хочу подякувати всім, з ким ми долали перепони, щоб змінити та покращити життя в громадах і зміцнити країну. Було важко, але ми ламали шаблони, переконували, бо вірили в успіх. Не час і не місце робити якісь звіти. Але хочу згадати і подякувати тим, з ким працював, хто довіряв і допомагав, хто приймав важливі політичні рішення з питань комплексу реформ, які ми коротко називаємо – децентралізація і яка отримала високі оцінки на міжнародному рівні”, наголосив Негода.

Нардеп Олексій Гончаренко не виключає, що кадрові рішення у цьому міністерстві викликані корупційним скандалом із заступником міністра Василем Лозинським.

“Вочевидь, після скандалу навколо Лозинського Кубраков (міністр розвитку громад і територій Gazeta.ua) вирішив позбутися усіх заступників. В’ячеслав Негода, який багато років відповідає за децентралізацію, теж подав у відставку. Негода дуже довго пропрацював у мінрегіоні. Ще до приходу Чернишова. Не відповідав ні за Велике будівництво, ні за генератори”, наголосив Гончаренко.