Кадрові перестановки: заступник міністра, який відповідав за “Велике будівництво”, подав у відставку

В українському уряді тривають кадрові зміни. У відставку подав заступник міністра розвитку громад та територій Іван Лукеря.

Відомо, що саме він у міністерстві відповідав за програму “Велике будівництво”. Про своє рішення чиновник написав у Facebook і опублікував фото заяви на звільнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Лозинського: затриманого замміністра звільнили з посади

“Дякую колегам та партнерам по уряду, парламенту, Офісу президента України. Дякую кожному голові обласних адміністрацій та мерам міст. Рішення мною було прийнято на початку року, проте, на жаль, в міру політичних та бюрократичних обставин, співпало на цей тиждень юридичне оформлення. На жаль. Що далі – оголошу незабаром”, йдеться у повідомленні.

У вівторок, 24 січня, заступник міністра оборони України В’ячеслав Шаповалов подав у відставку. Його прохання вже підтримав голова міністерства Олексій Резніков.

Заступник керівника Офіса президента Кирило Тимошенко також підтвердив, що написав заяву про звільнення. Фото із заявою, датованою 23 січня, він оприлюднив у Telegram. Президент прийняв його відставку й підписав відповідний Указ.