Звільніть леопардів: українські зірки звернулися до світу в новому флешмобі

В соціальних мережах розпочався флешмоб під хештегом #freetheleopards. У його рамках європейці та українці закликають надати ЗСУ танки Leopard для боротьби з російськими окупантами.

Українські знаменитості також приєдналися до флешмобу й нагадали світові про важливість чинити опір ворогу. Для цього публікують світлини у речах з леопардовим принтом і відповідним хештегом, пише ТСН.

Катерина Осадча

Телеведуча додала світлину в сукні з тваринним малюнком. Зірка закликала усіх фанів доєднатися до акції.

“Нашій країні потрібні танки Leopard 2, ми закликаємо світ відгукнутися, адже наступними може бути будь-яка країна! Підтримуйте флешмоб! Фото з минулого, але такі актуальні зараз”, – написала Катерина.

TVORCHI

Гурт також став одним із тих зірок, хто долучився до #freetheleopards. Учасники “Євробачення-2023” написали про важливий посил.

“Поки Німеччина досі вагається, чи надавати Україні танки Leopard 2, ми доєднуємося до флешмобу з відповідним закликом. Це важливо. Україні потрібні танки Leopard 2. Не мовчи, світе! Приєднуйтеся до хештегу і вимагайте проукраїнського рішення від уряду Німеччини, адже Україна щодня захищає себе та Європу від Росії”, – пише гурт.

Джамала

Співачка поділилася світлиною в шубі та пояснила, чому так важливо взяти участь у флешмобі:

“Поки хтось тягне час, ми маємо діяти й тиснути. Приєднуюся до челенджу. Чим більше я злюся, тим більше я хочу донатити та всіляко допомагати. Але тільки цього недостатньо. Нам потрібна підтримка світу”.

Оля Полякова

Полякова згадала один зі своїх епатажних образів і також пояснила, для чого українцям танки:

“Підтримаємо разом флешмоб. Нам порібні Leopard, щоб у наших ЗСУ було таке лице, а значить, щоб і у всіх нас #FreeTheLeopards”.

Тіна Кароль

Виконавиця також у незвичний спосіб доєдналася до флешмобу. Тіна додала у сторіз відео з фільтром, де навколо неї кружляли “леопардові” метелики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулеба про танки Leopard: перебуваємо на фінальній стадії

alyona.alyona

А ось виконавиця alyona.alyona додала фото в домашньому образі, проте про важливість свого меседжу теж не забула. До речі, це фото вона зробила в Німеччині.

“Німеччина повинна почути нас і нарешті надати Україні Leopard. Долучаюся до флешмобу, приєднуйтеся і ви, підтримавши Україну на інформаційному фронті! Фото було зроблене у Франкфурті-на-Майні в Німеччині з німецькою собакою сім’ї латвійців та українців”, – написала Альона.

Німецький Бундестаг під час голосування в четвер 20 січня не підтримав пропозицію опозиційної фракції ХДС/ХСС про надання бойових танків Leopard 1 і Leopard 2 Україні. Після бурхливих дебатів, всі фракції, крім самих консерваторів, підтримали пропозицію передати питання для подальшого обговорення Комітету у закордонних справах.

Водночас Польща готова піти на нестандартні дії, якщо Німеччина виступить проти відправки танків Leopard 2 в Україну.