Росія з новою силою вгатила ракетами по Донеччині: багато жертв

Напередодні вдень росіяни завдали ракетного удару по Краматорську Донецької області. Поцілили у промислову зону, також пошкоджено приватний будинок.

Ще одна ракета влучила в школу в Іверському Новодонецької громади, повідомив 24 січня керівник обласної військової адміністрації Павло Кириленко у Telegram.

“На Волноваському напрямку росіяни завдали п’ять ракетних ударів по Великоновосілківській громаді: чотири по Розливу і ще один по Багатирю. У Багатирі пошкоджено будинок. Крім того, зафіксовано обстріли Вугледара, Новоукраїнки та Богоявленки. На Донецькому напрямку гаряче було в Авдіївці: місто зазнало п’ять артобстрілів та шість атак із “Градів”, написав він.

Одна людина поранена у Кураховому. У Мар’їнській та Очеретинській громадах також лунали періодичні обстріли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія накрила потужним вогнем Донеччину: що відомо

“На Горлівському напрямку напередодні ввечері одна людина загинула і ще двоє отримали поранення у Часовому Яру. Ще одна людина загинула у Парасковіївці Соледарської громади. У Бахмуті пошкоджено будинок”, додав Кириленко.

На Лисичанському напрямку зафіксували близько 20 “прильотів” у Лиманській громаді.

Збройні сили України на Донбасі успішно провели контрнаступальні дії в районі Бахмута Донецької області. 22 і 23 січня росіяни намагались провести наступальну операцію на Запорізькому напрямку, але зазнали невдачі, свідчать свіжі карти американського Інституту вивчення війни (ISW).