Чотири сонячні і місячні затемнення 2023 року: точні дати та їхній вплив на українців

У 2023 році відбудеться чотири затемнення: по два місячних та сонячних. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Події, що стануться у цей час, підштовхнуть українців до переоцінки усього, що відбувається в нашому житті, – говорить астрологиня. – Жодне з затемнень не буде повним. І це гарна новина. Перший сезон затемнень триватиме з кінця квітня до початку травня. 20 квітня матимемо Сонячне, яке вплине на Овнів, Раків і Козерогів. 5 травня Місячне, що позначиться на Скорпіонах і Стрільцях”.

За словами астрологині, цей час краще провести у відпустці, але не вирушати далеко від дому.

“Важко проходитимуть подорожі та відрядження, переговори та начання. Багатьом захочеться змінити рід діяльності. Не поспішайте робити це у сезон затемнень, бо дуже швидко пошкодуєте про своє рішення. Утримайтеся від судових позовів з колишніми партнерами. Не варто у цей час боротися з родичами за спадок”, – каже Максимова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які три знаки мають шанс розбагатіти фінансовий гороскоп на 2023 рік

14 жовтня друге затеменння Сонця відбудеться у знаку Терезів.

“Його негативний вплив відчують також Козероги і Раки, – розповідає астрологиня. 28 жовтня матимемо Місячне затемнення, яке вдарить по Стрільцях, Близнюках, Скорпіонах і Левах. Воно вплине на нашу здатність мислити. Вчителям у цей час не варто влаштовувати контрольних та олімпіад. Утримайтеся від участі у конкурсах за посаду. Її здобуде “своя” людина, а ви витратите час та нерви. У листопаді все одно отримаєте те, чого хотіли багато років”.

Тиждень з 23 по 29 січня вдалий для людей, які уміють працювати в команді. Астрологиня розповіла, кому він принесе перемогу та високі заробітки.