Деокупація Луганщини: Гайдай розказав про ситуацію біля Сватового й Кремінної

У Білогорівці на Луганщині зменшалися кількість наступів з боку росіян, але ворожі обстріли цієї території з різних видів озброєння не припиняються. Біля Сватового та Кремінної росіяни кидають у бій кадрових військових, аби спробувати втримати ці міста та навколишні населені пункти.

Про деокупацію регіону 24 січня розказав глава військової адміністрації Луганської області Сергій Гайдай в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

“Рашисти зменшили кількість атак на Білогорівку. Це може бути пов’язано з тим, що свої основні сили окупанти кинули на захоплення Соледара. Відновлення Попасної, яку росіяни зруйнували вщент, принципова позиція. Це місто тримало оборону з 2014 року”, ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Професійні військові РФ усіма способами намагаються лишитися в тилу

У так званій ЛНР узаконили корупцію. Тим часом, для поранених окупантів, яких колаборанти намагаються врятувати в Антрациті, збирають теплі речі по усьому району. У зв’язку із нестачею фінансування потрібні куртки, шапки, взуття та навіть шкарпетки.

Не все в порядку і з задоволенням фінансових апетитів російських військових. Так, у 6-му танковому полку жаліються на “копієчні” надходження, бо за документами ці солдати перебувають не на фронті, а на території РФ і бойових завдань не виконують