Американська розвідка назвала спосіб швидше закінчити війну

Для просування вперед і досягнення перемоги України буде надзвичайно важливо отримати суттєву військову та економічну допомогу від партнерів країн Заходу.

Війна в Україні не зайшла в глухий кут, а українські, і російські війська стикаються з серйозними викликами, заявила директорка Національної розвідки США Айріл Гейнс, передає Голос Америки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія бреше про “успішний наступ” на Запоріжжя у США з’ясували мотиви ворога

“Це не безвихідь. Насправді це гострий конфлікт, де буквально за кожні сто метрів ведеться боротьба на передовій. Для України буде надзвичайно важливо отримати суттєву військову та економічну допомогу для просування вперед, щоб вони могли продовжувати робити те, що вони героїчно роблять”, – сказала Гейнс.

Загострення у війні Росії проти України може статися навесні цього року.

Саме тоді Москва має намір відправити на фронт ще більше мобілізованих. Водночас весна стане переломним моментом у війні. Про це заявив колишній командувач військами США в Європі, генерал у відставці Марк Хертлінг. На думку генерала, для повернення своїх територій українським військам знадобиться проводити операції на південному сході і продовжувати відбивати атаки окупантів на Донбасі.