Окупанти вивозять сім’ї ‒ у Генштабі повідомили гарні новини з Луганщини

Розпочалася 335-та доба російського широкомасштабного вторгнення в Україну.

Протягом 10 днів у окремих населених пунктах Луганської області відзначають зменшення кількості особового складу противника, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 24 січня.

“До того ж, стало практикою, що на передній край здебільшого відправляються мобілізовані російські військовослужбовці. В той час, коли професійні військові намагаються усіма способами залишатись у тилу”, ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ щодня рухаються вперед: розказали про ситуацію біля Кремінної

За наявною інформацією, російська окупаційна адміністрація Луганська проводить евакуацію з міста на територію Російської Федерації сімей військовослужбовців 2-го армійського корпусу збройних сил Росії.

У так званій ЛНР узаконили корупцію. Тим часом, для поранених окупантів, яких колаборанти намагаються врятувати в Антрациті, збирають теплі речі по усьому району. У зв’язку із нестачею фінансування потрібні куртки, шапки, взуття та навіть шкарпетки.

Не все в порядку і з задоволенням фінансових апетитів російських військових. Так, у 6-му танковому полку жаліються на “копієчні” надходження, бо за документами ці солдати перебувають не на фронті, а на території РФ і бойових завдань не виконують