Росіяни спробували йти в атаку біля 11 населених пунктів Донбасу ‒ Генштаб повідомив про ситуацію на фронті

Російські загарбники продовжують спроби наступу на Бахмутському та Авдіївському напрямках, попри численні втрати зі свого боку.

На Куп’янському напрямку росіяни минулої доби також вели безуспішні наступальні дії. Українські військові відбили всі атаки противника, повідомляє вранці 24 січня Генеральний штаб Збройних сил України.

На Лиманському, Новопавлівському, Запорізькому та Херсонському напрямках ворог веде оборону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Запоріжжі в окупантів великі втрати деталі

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах 11 населених пунктів. Зокрема, біля Червонопопівки Луганської області, а також Білогорівки, Роздолівки, селища Сіль, Красної Гори, Бахмута, Кліщіївки, Новобахмутівки, Красногорівки, Водяного та Мар’їнки Донецької області.

“Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала вісім ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. А також удар по позиції зенітно-ракетного комплексу. Протягом доби українські захисники збили два ворожі літаки Су-25, гелікоптер Ка-52, безпілотний літальний апарат “Орлан-10″ та дві керовані авіаційні ракети Х-59”, ‒ йдеться у повідомленні.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за минулу добу уразили три райони зосередження окупантів та склад логістики.

За добу російські загарбники завдали чотирьох ракетних ударів по населених пунктах. Дві ракети знищили сили ППО, повідомляє Генштаб у зведенні.

У Росії на озброєнні залишилося приблизно 550 високоточних ракет. Це 20% від довоєнних запасів і того, що виготовили з початку повномасштабного вторгнення в Україну. В інтерв’ю Defli про це повідомив заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони України генерал-майор Вадим Скібіцький.